bet365 UK

wordpress joomla template

Разпродажба носачки

За момента няма активна разпродажба!

Продавам кокошки Ломан Браун Класик (Lohmann Brown Classic)

Птиците от хибрида Lohmann Brown Classic се отличават с перфектен екстериор – добре оформени гърди, здрави мускули на долните крайници и на крилата и изящни кафяви оцветени пера, които на опашката преливат в по-светли нюанси до бяло. 

Спокойния  темперамент, добре развит скелет и мускулатура помагат  за успешното приспособяване на птиците към различните технологии на отглеждане и висока преживяемост.

Характерни за хибрида са висока продуктивност през целия яйценосен период  и много добър метаболизъм, който има основна роля за отличната конверсия на фураж. Кокошката е високопродуктивна с отлична конверсия на храната и много високо качество на яйцата.

Яйцата се отличават с плътен тъмнокафяв цвят, правилна форма, дебела и здрава черупка, оптимална големина и отсъствие на мирис. Носливостта се характеризира с ранно начало, висок пик и поддържане на високо ниво през по-голямата част от продуктивния период.

Подходяща е за отглеждане в клетки, волиери и на под, върху дебела постеля. Птиците се отличават с много ниска смъртност. Оптималното живото тегло през периода на продуктивност е около два килограма. За разлика от повечето конкурентни Хибриди, кокошките от тази порода са изключително спокойни което ограничава рисковете от задушавания и канибализъм и това ги прави подходящи за отглеждане при различни методи на отглеждане и хранене.

 

 

Цени:

  • 1 бр. – 10 лева
  • 10 бр. – 9 лв/бр
  • 20 бр. – 8лв/бр
  • 50 бр. – 7лв/бр

*Продажбата е до изчерпване на количествата и се осъществява на место.

pticevad.com - Copyright © 2013 Птицевъд
BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianMacedonianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.

Full Joomla 3.0 Theme free theme.