bet365 UK

wordpress joomla template

Бяла Колумбийска Брама

Бяла Колумбийска Брама е най- разпространената разцветка на породата кокошки Брама. Веднага искам да дам едно уточнение за тези които не знаят. Колумбийска не е защото по произход е от Колумбия :) , а защото този вид оцветяване се нарича колумбов. Бях срещал обява в интернет пространството, която гласеше “Продавам бяла Мексиканска Брама”. Явно е запомнило момчето че е нещо латино държава, ама не си е спомнило коя точно :) ))))

Една от основните причини да е толкова разпространен този цвят е не само визуалната атракция, но и факта че е признат от всички птицевъдни асоциации и дружества в цял свят.

Колкото по- разпространено е нещо, толкова повече изкривени варианти има. Виждал съм толкова много абсурдни бели колумбийски брами. Често съм чувал даже да наричат Брами всички кокошки оцветени по този начин и имащи някакви гащи.

Отглеждам Бяла Колумбийска Брама от доста години. За тази година (2017 година) птиците ми са от най- високо качество, това е и причината за увеличаване на цената за брой оплодено яйце от предходните години.

Продавам целогодишно яйца за мътене и пиленца, в някой случаи и големи птици.

Цени:

  • оплодено яйце – 3 лева
  • новоизлюпено пилле – 10 лева

*В цената не са включени транспортни разходи

pticevad.com - Copyright © 2013 Птицевъд
BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianMacedonianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.

Full Joomla 3.0 Theme free theme.